Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

Koper inleveren

De reden dat de prijs relatief hoog ligt komt omdat er geen nieuwe bronnen worden aangeboord voor het maken van koper. Door koper te recyclen wordt het milieu gespaard. Koper is regelmatig in het nieuws als het gaat om diefstal. Dit komt omdat door de hoge prijs het ook voor dieven een interessant product is. Daarom ben je bij ZMH verplicht om je legitimatie te tonen bij het inleveren van koper. 

Lever in bij ZMH BV

Door koper in te leveren bij ZMH bent u er van verzekerd dat u een eerlijke prijs krijgt en snel geholpen wordt. U vindt ons aan de Lindtsedijk, Zwijndrecht. Voor het inleveren heeft u geen afspraak nodig. U bent tijdens onze openingstijden altijd welkom. Onze medewerkers zullen uw koper wegen op onze geijkte weegschaal en u ontvangt uw geld vervolgens. 

Openingstijden

Maandag 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag8:00 - 17:00 uur
Woensdag 8:00 - 17:00 uur
Donderdag 8:00 - 17:00 uur
Vrijdag8:00 - 15:00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten

Koper op laten halen?

Voor bedrijven is het mogelijk dat wij het koper komen ophalen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze containerservice. Er wordt bij uw bedrijf een container geplaatst, zodra deze vol zit komen wij die binnen 24 uur ophalen. Het ophalen en plaatsen van deze container is volledig gratis. 

Bekijk de actuele prijs

Via het overzicht schrootprijzen ziet u de actuele prijs van koper. Bij veranderingen in de prijzen passen wij ons overzicht meteen aan. Via onze website bent u dus altijd op de hoogte van de actuele prijs. Prijzen die getoond worden zijn ook de prijzen die wij uitbetalen. De prijzen kunt u ook in onze app (Android en iPhone) volgen. 

Adres

Routebeschrijving
Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.