Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

Schrootprijzen

Laatste prijswijziging 27-03-2018 16:47:40
Direct contact opnemen

week van Pinksteren gesloten 21 t/m 1 juni

Actueel overzicht van de schrootprijs

In dit overzicht treft u de actuele schrootprijs aan. De prijzen schommelen en veranderen regelmatig. Oud ijzer en metaal recycling ZMH zorgt voor een actueel overzicht. Als er een prijswijziging is wordt die meteen op de website doorgevoerd. Bij het overzicht treft u de datum aan van de laatste aanpassing. Als er geen aanpassing is tonen wij de prijs van de vorige dag.

Duidelijk overzicht met inzicht in de prijsontwikkeling

Het kan soms voorkomen dat de schrootprijzen voor weken ongewijzigd blijft en dan ineens op één dag drie keer wordt aangepast. Om een goed overzicht te hebben vindt u op de metaalpagina's een grafiek die de prijsontwikkeling van de laatste 14 dagen aangeeft. Wilt u ten alle tijden op de hoogte zijn van de actuele prijzen? Download dan onze app voor Android of iPhone. Zodra de prijzen wijzigen ontvangt u automatisch melding hiervan.

Schroot inleveren?

Schroot of ander oud ijzer inleveren daarvoor ben je bij ZMH B.V. in Zwijndrecht aan het goede adres. Aan de Lindtsedijk 62, Zwijndrecht vind je onze twee loodsen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Uw schroot wordt gewogen op ons geijkte weegschaal en u wordt meteen uitbetaald. U heeft hiervoor geen afspraak nodig. Lees hier meer over oud ijzer inleveren.

Schrootafval bedrijven

Voor bedrijven hebben we een speciale containerservice voor het ophalen van schroot. Wij plaatsen gratis bij u een container op locatie en zodra deze vol is wordt die binnen 24 uur opgehaald en geleegd. U ontvangt de beste prijs en betaalt niets voor het legen of ophalen van de container. Meer weten? Lees dan snel verder over onze containerservice.

Adres gegevens

ZMH B.V.
Lindtsedijk 62
3336LE Zwijndrecht
078-6103710

Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.