Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

Oud ijzer en metaalhandel Zwijndrecht

ZMH B.V. is gevestigd aan de Lindtsedijk. Onze loods is bijna niet te missen en makkelijk aan te rijden. Sinds 1992 kan men al terecht bij ons om oud ijzer en schroot in te leveren.  Bekijk ons overzicht voor de actuele schrootprijzen.

Oud ijzer inleveren

Heeft u oud ijzer of metaal waar u van af wilt? U bent bij ZMH B.V. meer dan welkom om dit tegen een aantrekkelijke prijs in te leveren. 

Wij doen niet geheimzinnig over de prijzen, die vindt u gewoon terug in ons overzicht. Wij werken met de meest actuele prijzen en voeren prijswijzigingen vrijwel meteen door. Op deze manier profiteert u van de beste prijs voor uw schroot.

Hoe werkt dat?

Iedereen is welkom om zijn oud ijzer te komen inleveren. Zowel bedrijven als particulieren. Dus mocht er nog schroot in de schuur staan, doe uw voordeel ermee en kom het bij ons inleveren. Uw schuur is weer leeg en de portemonnee is goed gevuld. Wij keuren en wegen het schroot waar u bij staat en vervolgens wordt u op de door u gewenste manier uitbetaald. 

Zonder afspraak en transparant

Als u wilt komen inleveren is daar geen afspraak nodig. Kom gewoon langs tijdens onze openingstijden en u zult netjes geholpen worden door één van onze medewerkers.

Openingstijden 
Maandag 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag8:00 - 17:00 uur
Woensdag8:00 - 17:00 uur
Donderdag8:00 - 17:00 uur
Vrijdag8:00 - 15:00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Wat kan u inleveren?

U kunt met heel veel schroot bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan allerlei soorten oud ijzer en schroot. Daarnaast heeft u de gelegenheid om u te ontdoen van elektronisch afval, prijzen vindt u terug onder E-scrap. Voor een compleet overzicht kan u de metaalprijzen of E-scrap bekijken. Mocht u vragen of u terecht kunt met uw schroot neem gerust contact met ons op via 078-6103710 of de website.

Containerplaatsing voor bedrijven

Ook voor bedrijven uit Zwijndrecht en omgeving bieden wij een oplossing voor hun oud ijzer. Bedrijven kunnen gebruik maken van onze containerservice. Hierbij krijgt u een container aangeleverd voor uw schroot. Zodra de container vol is wordt deze opgehaald en ontvangt u een eerlijke prijs. De containers kunnen we in verschillende maten leveren en maatwerk is ook een optie. Het ophalen van een volle container doen wij gratis en binnen 24 uur. Bekijk hier onze containerservice

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord. 

Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.