Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

Oud ijzer en metaalhandel Rotterdam

Op een kleine 20 minuten rijden van Rotterdam vindt u Metaalhandel ZMH B.V. in Zwijndrecht. Hier wordt voor zowel bedrijven als particulieren oud ijzer en schroot ingenomen. Bij ZMH B.V. ontvangt u altijd een eerlijke en hoge prijs voor uw oud ijzer. In ons prijsoverzicht treft u de meest actuele prijzen.

Oud ijzer inleveren voor particulieren

Particulieren en bedrijven uit Rotterdam kunnen bij onze loods terecht aan de lindtsedijk. Het oud ijzer wordt nauwkeurig gekeurd en gewogen door één van onze medewerker waar u bijstaat. Vervolgens zullen we een eerlijke prijs voor u opmaken. Voor het inleveren hoeft u geen afspraak te maken, u bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Oud ijzer inleveren voor bedrijven

Bedrijven zitten vaak met veel rest afval waar ze maar moeilijk vanaf komen. Met de de containerservice van ZMH B.V. voorkomt u als bedrijf veel ongemak. ZMH levert u gratis containers op maat, zodra een container goed gevuld is, wordt deze binnen 24 uur gratis geleegd. Hierbij profiteert u van de beste prijs voor uw schroot.

Wat kan u inleveren?

ZMH beperkt zich niet tot het inleveren van oud metaal. Zo kunt u ook terecht voor verschillende soorten elektronisch afval. Onder schroot verstaan we onder andere; oud ijzer, aluminium, koper, RVS, zink, lood. Voor een compleet overzicht bekijk dan hier onze metaalprijzen. Voor bijzonder elektronisch afval zoals harde schrijven, pc's, servers, mobiele telefoons en dergelijke kunt u ons E-scrap overzicht bekijken. 

Actuele prijzen

Op onze website vindt u de meest actuele prijzen, een prijswijziging voeren wij direct door en is gelijk op de website te zien. Op deze manier weet u precies wat uw schroot waard is en ontvangt u de beste prijs bij ZMH. Wij zijn in het bezit van een V.I.H.B. certificaat dat alleen wordt toegekend door het ministerie van V.R.O.M. aan bedrijven die aan de criteria van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid voldoen.

Openingstijden ZMH B.V.

Maandag 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag8:00 - 17:00 uur
Woensdag8:00 - 17:00 uur
Donderdag8:00 - 17:00 uur
Vrijdag8:00 - 15:00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Adres

Lindtsedijk 62
3336 LE Zwijndrecht

Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.