Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

Oud ijzer en metaalhandel Dordrecht

De metaalhandel ZMH B.V. bevindt zich aan de Lintsedijk in Zwijndrecht. Vanuit Dordrecht is dat een klein kwartier rijden. Wij ontzorgen bedrijven en particulieren sinds 1992 al van hun oud ijzer en schroot. Ook vanuit Dordrecht weet men ons regelmatig te vinden. 

Oud ijzer inleveren

Wilt u zich nog ontdoen van oud ijzer of schroot? Bij ons ontvangt u de beste prijs. De prijzen vindt u terug op onze website, daar wordt verder ook niet geheimzinnig over gedaan. De prijs die wij tonen is de prijs die u ontvangt. Op deze manier profiteert altijd van een eerlijke en hoge prijs voor uw oud ijzer.

Voor bedrijven én particulieren

Niet alleen bedrijven zijn bij ons welkom om oud ijzer in te leveren, ook particulieren uit Dordrecht zijn welkom bij onze loods. Dus mocht uw tuinhuisje of berging nog vol staan met schroot en oud ijzer, doet er dan uw voordeel mee om dit bij ons in te leveren. Zo heeft u weer ruimte en is de portemonnee weer gevuld. Voor bedrijven hebben wij een speciale containerservice.  

Zonder afspraak en een eerlijke prijs

Voor het inleveren van oud ijzer is geen afspraak nodig. U kunt gewoon tijdens onze openingstijden langskomen. Hierbij zult u netjes geholpen worden door één van onze medewerkers. Het schroot wordt gewogen en gekeurd waar u bij staat. Vervolgens maken we een eerlijke prijs voor u op.

Altijd actuele prijzen

Onze prijzen worden altijd zeer nauwkeurig bijgehouden en meteen gewijzigd mocht het nodig zijn. Op onze website treft u altijd de tijd en datum aan van de laatste wijziging. Zo kan u zichzelf verzekeren dat u een goede prijs vangt voor uw oud ijzer. 

Wat kan u inleveren?

U kunt met heel veel soorten schroot bij ons terecht hierbij beperken we ons niet alleen tot oud metaal. U kunt ook terecht met oude accu's, pc's, telefoons enzovoorts. De metalen vindt u onder de metaalprijzen en al het elektronische schroot staat onder E-scrap. Als u vragen heeft of u met uw schroot bij ons terecht kan neem dan gerust contact met ons op via 078-6103710 of de website.

Openingstijden 
Maandag 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag8:00 - 17:00 uur
Woensdag8:00 - 17:00 uur
Donderdag8:00 - 17:00 uur
Vrijdag8:00 - 15:00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.