Oud ijzer en schroothandel
Bel direct:
078-6103710

E-scrap

Laatste prijswijziging 27-03-2018 16:47:40

 

Alle prijzen zijn per kilo. 

Let op: minimale inleverhoeveelheid is 1 kg. 

Direct contact opnemen

Wat is E-scrap?

E-scrap is de recycling van elektronisch afval. Hierbij  kan het gaan om defecte of verouderde elektrische apparaten. Om te voorkomen dat deze apparaten schade doen aan het milieu wordt dit verantwoord verwerkt. Hierbij kunt u denken aan oude printplaten, mobieltjes, harde schijven, pc's etc.

Inlevering vanaf 1 kilo

Wilt u zich van elektronisch afval zoals hierboven ontdoen dan moet u minimaal 1 kilo inleveren. De prijzen die getoond worden per kilo aangegeven.  

Actuele prijs

ZMH hanteert altijd de meest actuele prijzen. U kunt erop rekenen zodra hier wijzigingen in zijn dat deze op de website worden doorgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van de prijzen en de wijzigingen? Download dan onze app voor Android of iPhone.  

Voor particulieren en bedrijven

U kunt als particulier en bedrijf terecht met uw elektronisch afval. Hiervoor kunt altijd terecht bij onze loodsen aan de Lindtsedijk. U bent welkom zonder afspraak en wordt gelijk geholpen en uitbetaald. 

Containerservice voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we een speciale containerservice. Er wordt gratis een container geplaatst voor uw afval en deze zal ook gratis worden opgehaald binnen 24 uur. Meer informatie? Lees dan verder over onze container service.

Oud ijzer of schroot op laten halen?

Neem direct contact op via 078-6103710 of info@zmhbv.nl.

App voor actuele schrootprijzen
 

Waarom ZMH?

  • Container plaatsing (Gratis)
  • Container legen (Gratis)
  • Binnen 24u geleegd
  • Binnen 24u uw geld
  • Hoge prijs!

Ook voor particulieren. Bekijk zelf oud ijzer inleveren.